Uudised

Uus toode: Langlois-Chateau aastakäigu Cremant

Uus toode: Langlois-Chateau aastakäigu Cremant

Viinamarjad koristatakse käsitsi väikestesse 25 kg mahutavatesse kastidesse, marjade pressimine toimub kohe pärast korjamist, väga aeglaselt suruõhupressiga, 160 kg viinamarju annab 100 liitrit mahla. ein valmistatakse iga marjasort ja iga veiniaed eraldi, selleks kasutatakse väikeseid temperatuurikontrolliga terasest mahuteid. Teistkordne veini käärimine toimub pudelis, veini hoitakse pärmisettega kontaktis minimaalselt 36 kuud.

Värvuselt kahvatukollane, peene ja õrna mulliga. Aroom on kompleksne ja elegantne, omavahel segunevad erinevatest puuviljad, valged lilled ja mesi. Maitse on värskendav, delikaatne ja balansseeritud. Serveerida temperatuuril 8 - 10 kraadi.