Uudised

Maailma oliiviõlide eliit - Castillo de Canena

Maailma oliiviõlide eliit - Castillo de Canena

Castillo de Canena on Hispaania perefirma, mis keskendub ainult kõige kõrgema kvaliteediga extra virgin oliiviõli tootmisele, kus happesus ei tohi ületada 0.8%. Ettevõte kontrollib kogu tootmisprotsessi alates oliivipuudest lõpetades turundamisega. Oliivid koristatakse eranditult käsitsi. Peale koristust viiakse oliivid vähem kui 3 tunni jooksul veskisse purustamisele, et tagada värskus, aromaatsus ja madal happesus. Veskisse saabudes oliivid puhastatakse ning jahvatatakse massiks.

Kõik Castillo de Canena oliiviõlid valmistakse külmpressimise meetodil, mis tähendab, et oliiviõli on valmistatud ainult värsketest oliividest ja tegemist on esimesest pressist saadud õliga. Erilist tähelepanu pööratakse õlide hoidmisele ja säilitamisele. Oliiviõli hoitakse temperatuurikontrolliga terasmahutites, mis tagab toote värskuse ka pudeldamise hetkel. Pudelisse villimisel lisatakse väga väike kogus lämmastikku, mis kaitseb õli oksüdatsiooni ja riknemise eest. Viimane samm eristab Castillo de Canena õlisid enamus teistest tootjatest.

Flos Olei on maailma tunnustatuim rahvusvaheline extra virgin oliiviõlide teatmik. Rohkem kui 50 maailma parimat oliiviõli eksperti degusteerib 6 kuu jooksul rohkem kui 3500 erinevat õli, mis pärinevad umbes 45 riigist. Flos Olei 2012 teatmikus sai Castillo de Canena kõige kõrgema skoori, mida see väljaanne kunagi on andnud (97p) ning tiitli "Best Extra Virgin Olive Oil in the World".

Tutvustav presentatsioon Castillo de Canena ajaloost ja toodetest